Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Ramnicu Valcea

“O societate viabilă este aceea care îşi satisface nevoile fără a pune în pericol perspectivele generaţiilor viitoare.” Această definiţie presupune responsabilitatea fiecărei generaţii faţă de asigurarea unei zestre naturale şi economice nediminuate pentru generaţia următoare, un mediu înconjurător curat şi sigur fiind o primă cerinţă pentru o viaţă sănătoasă şi o dezvoltare durabilă a societăţii.

In domeniul protectiei mediului, suplimentar activităţilor de cercetare, laboratoarele ICSI Rm. Valcea oferă o gama largă de servicii pentru comunitate, autorităţi, companii din mediul industrial, etc., precum: analize de mediu, monitorizare şi servicii de consultanţă. Serviciile oferite cuprind examinarea probelor de apă, aer, sol, reziduuri/deşeuri şi alte produse în vederea caracterizării compoziţionale, certificării calităţii şi/sau impactului asupra sănătăţii şi mediului înconjurător.

Pe lângă poluanţii de mediu clasici, ICSI Rm. Valcea oferă servicii de analiză pentru indicatori de mediu cu potenţial de risc pentru sănătate, cum sunt pesticidele,  ftalaţii, dioxinele, furanii, COV-urile şi PAH-urile. Echipamentele de monitorizare/analiză de care dispunem sunt de ultimă generaţie, oferind efectuarea de investigaţii complexe şi de mare acurateţe.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.