Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Ramnicu Valcea

ISSN : 2668-957X
ISSN-L : 2668-957X

Oamenii și cerințele lor personale de dezvoltare sunt un factor decisiv pentru succesul ICSI Rm.Vâlcea, al cărui obiectiv major este de a atinge cel mai înalt nivel de pregătire atât în domeniul cercetării și inovarii cât și în managementul activității de cercetare.

Promovarea unui spirit întreprinzator și a unui management profesionist reprezintă un obiectiv de bază în strategia de dezvoltare a resursei umane din institut.

Realizarea grupelor de specialiști într-un climat de lucru profesionist reprezintă condiția principală în abordarea fiecărei teme sau fiecărui proiect de cercetare indiferent de gradul de complexitate.

Extinderea parteneriatelor cu institute de cercetare, universități și companii din țară și din străinatate asigură o instruire și formare profesională în raport cu cele mai noi informații in domenii specifice.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.