Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Ramnicu Valcea

ICSI Nuclear se confunda cu instalatia de interes national „Pilot Experimental pentru Separarea Tritiului si Deuteriului” care isi desfasoara activitatile in corelare cu strategia generala de cercetare-dezvoltare a ICSI Rm. Valcea.

Mai multe detalii

ICSI Analytics reuneşte principalele laboratoare de investigaţii care au ca obiectiv dezvoltarea de metode/metodologii analitice inovative de caracterizare pentru o variată gama de probe.

Mai multe detalii

Este o facilitate de cercetare-dezvoltare având misiunea de a implementa, dezvolta și disemina în România tehnologiile energetice bazate pe hidrogen, dar și de a sprijini politicile prioritare naționale în domeniul energetic și de mediu.

Mai multe detalii

Activitatea se desfăşoară pe două direcţii: Producţie şi Servicii – dezvoltarea de produse şi servicii  / Transfer Tehnologic – transfer a tehnologiilor dezvoltate şi validate în cadrul programelor/proiectelor de cercetare.

Mai multe detalii

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.