Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Ramnicu Valcea

MISIUNE

Misiunea declarată a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice – ICSI Rm. Vâlcea este de a se dezvolta ca un institut competitiv pe plan internațional prin generarea de noi cunoștințe științifice în domeniile sale specifice de activitate, având ca priorități: excelența științifică în cercetare, excelența în privința transferului de tehnologii/produse către economie şi orientarea activităţilor către cerinţele societăţii.

Dintre componentele principale ale misiunii ICSI menționăm:

  • susținerea prin activități de Cercetare-Dezvoltare si Inovare a energeticii nucleare,
  • dezvoltarea și implementarea tehnologiilor energetice bazate pe hidrogen și surse regenerabile de energie, alături de
  • investigarea problematicilor legate de protecția mediului și securitatea alimentară.

VIZIUNE

Viziunea ICSI este de a deveni un centru de cercetare-dezvoltare internațional și un lider regional recunoscut în realizarea și promovarea de tehnologii eficiente „curate”, în aplicarea izotopilor pentru (i) atingerea obiectivelor noii strategii energetice a țării, și (ii) creșterea calității mediului, vieții, și securității alimentare.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.